pondělí 27. října 2014

Ocelové nervy

Když jsme se na začátku sezóny střetli s Oceláři z Třince, dostali jsme sodu a prohráli 1:6.


Ale co bylo, to bylo. Kohouti se už jen tak nedají.

Zimák byl vyprodaný, i zásluhou fanoušků hostů. Těch dorazily, pokud se nepletu, hned tři autobusy, a kdo ví, kolik lidí jelo vlakem či auty. Atmosféra tedy stála za to, i když se teď všude možně po internetu řeší, kdo vlastně koho urážel a čí dementi nakradli víc šál...

Do brány se opět postavil Jiří Trvaj, který dostává od trenérů opravdu hodně prostoru. Vlastně to bylo už jeho páté odchytané utkání v řadě. 
Už od začátku to bylo vyrovnané utkání, ani na jedné straně nikdo neměl žádnou větší šanci. Začínalo být jasné, že se utkání bude rozhodovat hlavně v přesilovkách. A taky že ano. Když si šel v jedenácté minutě na trestnou sednout Zbyněk Irgl, Kohouti udeřili. Přesněji udeřil Tomáš Houdek, který od modré prostřelil úplně vše. Byl to jeho první gól sezóny. Svou vlastní přesilovku Oceláři nevyužili, naopak šli opět do čtyř, což domácím hrálo do karet. Na 2:0 totiž zvýšil Marek Laš.


Ve druhé třetině měli hosté velkou šanci při hře 5 na 3. Paradoxně ale dali gól, až když na led naskočil čtvrtý hráč Kohoutů. Když už to vypadalo, že doklepeme tu třetinu alespoň s jednogólovým vedením, šli jsme opět do oslabení a Třinečtí opět mířili přesně.


Do poslední třetiny nastoupili Kohouti s přesilovkou 5 na 3, kterou s přehledem využil Martin Cibák. Domácí byli na koni a bylo to vidět. O pár minut později zvýšil na 4:2 Erik Hrňa. Jenže pořád zbývalo dvanáct minut do konce a všichni víme, že to je v hokeji sakra hodně. Oceláři přidali plyn. Na rozdíl jediného gólu snížil Marek Trončinský. 
Následující minuty zápasu byly strašné drama, na Moru by asi neměli chodit lidi slabí na srdce. V poslední minutě vystřelil Vladimír Roth a puk skončil v bráně. Naši hráči začali reklamovat přihrávku rukou, to ale rozhodčí neuznal. V důsledku toho chytil Pavel Patera strašného rapla a za své protesty si vysloužil 10 minut za nesportovní chování. Sportovní nesportovní, mě hlavně strašně těší, že to Patýs tak prožívá, protože je vidět, že si sem jenom nepřijel došudlit kariéru.
V prodloužení byli hosté jen ve třech kvůli faulu Orsavy, čehož využil Erik Hrňa a vystřelil nám bonusový bod.


V první třetině spadly ke mně za sklo dva puky. Kupodivu se k ledu nevrhla skupina dětí/přerostlých dětí, a tak jsem si jeden puk vzala a druhý pěkně vrátila k časoměřičům. Kdyby vás to zajímalo, oba puky měly fixem přeškrtlé logo klubu. Snad, aby se nedaly tak dobře prodat, kdybyste měli štěstí a nějaký vás trefil do hlavy.


Denis Kindl

Oceláři jsou jeden z těch týmů, co nevěří na čísla na přední straně dresu, grrr!

Radek Dlouhý

Kluci se srazili :D

Dávid Buc

Asi zrovna lituje, že nehraje za Olomouc, protože by měl číslo i zepředu a všichni by věděli, kdo je.
Je úplně jedno, že vím (nebo si spíš myslím), že to je Jakub Orsava.

Daniel Rákos


Alex Rašner



Vladimír Roth

Marek Trončinský


Václav Varaďa





To borec zkoušel sejmout Škůru...

Zbyněk Irgl

Jiří Polanský

Peter Hamerlík





Jan Knotek

Tomáš Linhart

Rostislav Klesla

Tomáš Houdek













Jiří Ondrušek


David Škůrek



Houdy se nám skoro porval...

...pak dostali s Plíhalem za uši...

...a byl klid.


Rostislav Marosz

Alex Rašner




Erik Hrňa



Asi jeden z nich ztratil náušnici..?

Už ji asi našli a teď se o ni perou!












Jiří Trvaj

Žádné komentáře:

Okomentovat