pátek 26. července 2013

SmíšciFest

Ve čtvrtek jsem měla na oběd rizoto, Atlant se konečně na tréninku taky pořádně bavil a mně se ani nechce fotit, protože mi úplně stačí koukat, jak na tom ledě válí. Tak mám paradoxně ze včerejška zatím nejvíc fotek.


K tanci nebo poslechu. Spíš k tomu poslechu.

Už ani pořádně nevím, co kluci dělali ráno, ale odpoledne si krom jiných věcí hrál na Zlín - totiž postavili se do kroužku kolem brankáře a následně ho šikanovali zkoušeli prostřelit, jak to Zlín dělává během rozbruslení. Měli z toho všichni náramnou srandu (brankář asi moc ne) a bylo fakt super sledovat, kolik triků Igor Radulov zvládne udělat na metru a půl čtverečním.
Odpoledního tréninku se každopádně neúčastnil Konstantin Kolcov, který má, zdá se, něco s nohou. Not cool, Kosťo, zrovna na tebe jsem se fakt těšila! Mimo to si zbytek týmu přeházel barvy dresů, asi pro zmatení nepřítele.

Ještě bych třeba zmínila, jak moc mě baví sledovat obránce Stefana Stěpanova. Viděla jsem ho už loni, protože z nějakého podivného důvodu jel se SKA do HavlBrodu, i když jim nepatřil. Nicméně loni se taky dost brzo zranil a na ledě skoro nebyl. Letos je zatím zdráv (*klepu na dřevo*), takže si ho užiju až až. Ve srovnání s loňským rokem určitě nabral svaly a přijde mi i mnohem sebevědomější, nebojí se jít i do zkušenějších hráčů a hlavně maká naplno. 

Stefan Stěpanov

Nemůžu se nezmínit o Žeňovi Arťuchinovi, který určitě doufá, že po nejhorší sezóně v kariéře ho přechod do nového týmu nastartuje. Je to s ním takové nahoru dolů, protože třeba je mnohem úspěšnější, co se týče kličkování mezi hráči "soupeře", ale jiné věci, co mu dřív šly v pohodě, teď trochu drhnou. Je fakt, že on měl vždycky celkem problém s koncovkou, což je ale velká škoda, protože když na to přijde, tak skoro není v Atlantu obránce, kterého by nedokázal přebruslit, i když ten obránce ví, že proti němu Arty jde. Nikdy mě to nepřestane fascinovat, jak je schopný takovýho zrychlení s těma 122 kilo.
No ale nejlepší stejně je, že i když se mu nedaří, tak se pořád směje jako měsíček na hnoji :))


Andreas Engqvist



Alexandr Kadějkin


Sergej Šmeljov a Jaroslav Dyblenko

Maxim Velikov

Stanislav Galimov a Maxim Sokolov


strašně moc Dyblenka dneska, co už :D



Janne Niskala

Konstantin Kolcov



hlavní trenér Sergej Světlov

Alex Ševčenko





Igor Radulov


Radu a Alexej Michnov





Jevgenij Arťuchin







Nikita Sošnikov

Maxim Majorov

Ilja Kablukov


Juha-Pekka Haataja


vedle Raduho stojí Michail Gluchov




Jevgenij Caregorodcev

Jurij Trubačev



1 komentář: