neděle 26. května 2013

Pozdě, ale přece

Slavně jsem odmaturovala, a tedy mám čas konečně po měsíci dodělat fotky z EHT. Dneska si tak trošku "připomeneme" semifinále mezi Finskem a Švédskem.


Jak jsem už tu v nějakém tom článku psala, přespávaly jsme s Cestí o víkendu u Black. Ačkoliv nás celá rodina chtěla pohostit snídaní, tak jsme (snad zdvořile) odmítly, sbalily se a vyrazily do centra, kde jsme následně bloudily. V neděli ráno i v Brnu chcípl pes, a když už jsme měly pochodování po tom jejich slavném náměstí s orlojem (amatéři) plné zuby, ukázalo se, že najít nějakou útulně vypadající kavárnu, kam by člověk aspoň na půl hodiny zapadl a odpadl, je celkem výzva.
Ovšem my, co jsme zvyklí mrznout x hodin na zimáku, se nenecháme odradit takovými drobnostmi, a tak jsme po pečlivém hledání nakonec našly pěknou cukrárnu a myslím, že to byla tahle. Jak to - alespoň v mém případě - dopadlo, můžete vidět na fotce. Bylo to jak mana a nedojedla jsem, protože toho bylo strašně moc. Nejsem člověk, co by si fotil jídlo, ale uznejte, tohle za to stálo :D

Ale proto, abych vám dělala chutě, jste sem určitě nepřišli. Nutno poznamenat, že si nic moc jiného z celého dne nepamatuji, tedy krom samotného hokeje. Bylo to pro nás takové malé poprvé, jelikož jsme seděly jinde, než v Rondu obvykle sedáváme. Tentokrát to byla druhá řada v takovém tom minisektoru pod kotlem. Což by bylo naprosto geniální místo na focení, kdyby nám nevyměnili sekuriťáka. Všechny ty dny předtím tam byl takový ne moc vysoký sympaťák, přes kterého bychom krásně viděly... tak aby nám to nebylo líto, v neděli tam hlídal nějaký vysoký pán. Hm. A sklo maj v Rondu špinavý, sice ne tak jako u nás během playoff/baráže, ale žádná sláva to taky nebyla :D 
Fotky jsou tedy takové prudce umělecké cosi, ale nemůžu říct, že by se mi nelíbily. I když je na nich samozřejmě dost vidět, že jsou foceny přes sklo a ještě navíc s odstupem od něj. Je to zas něco jiného, no, změna je život :)

Na fotografie se vztahují veškerá autorská práva.
ALL RIGHTS RESERVED
(if you copy or use these photos otherwise without my permission, I will find you and I will kill you; you've been warned)

Johan Backlund

Joacim Eriksson



Johan Fransson

Petter Granberg

Staffan Kronwall









masér Oskar Osala

Antti Pihlström



pan rozhodčí Minář, no, a tak už jsem si zvykla :D


Joel Lundqvist

Atte Engren






Niklas Persson
a fotka přes fakt super skrvnu na skle, ale líbila se mi, takže.. :D


Mikko Mäenpää

Juhamatti Aaltonen


Ossi Väänänen


najdi puk!

největší borec

a největší křikloun :D



Calle Järnkrok

Sami Lepistö




Miika Lahti

Daniel Rahimi

Jere Sallinen

HIGH FIVE!







Dick Axelsson
házela jsem mu balón, když si ho zakopli za plot :D


Linus Omark

Kuk, Oskare!

Mikko Kousa

Marko Anttila

Jonas Ahnelöv


Musím říct, že jsem zažila poprvé, aby publikum víc vypískalo Švédy, než Rusy... Jó, časy se mění.

1 komentář:

  1. Odmítnutí bylo v pohodě, to se zase neboj..ono, dám si tuhle mňamku nebo bábovku, to si jeden rozmyslí :D S kavárnama tě chápu, ale stačilo se zeptat, pár jich znám a spolužačky ještě víc ;) Brno je spíš město hospod no :D

    Ta první fotka se mi krutě nelíbí, nechceš mi ji poslat na mail prosím? (ano, myslím tu fotku skla, tu úplně první:D)

    Joel si asi myslel, že když se bude chovat jakoby nic, tak ho nikdo nezaregistruje. Smůla, já z něho měla první Vánoce (a máma následně taky:D) Ovšem sedět za náma Omark, tak bych byla raději..pokud bych to vůbec rozdýchala.

    OdpovědětVymazat