pondělí 29. dubna 2013

Sneak peek

S velkou slávou se do Brna již potřetí v řadě vrátil seriál Euro Hockey Tour, aby uzavřel celoroční přípravu národního týmu na mistrovství světa. První zápas sehrál český nároďák ve čtvrtek proti Finům.


Pusťte si k tomu tuhle finskou ukolébavku... snad mi u toho neusnete :)

Nedá se říct, že by ve finském nároďáku chyběla známá jména, ale my, co máme ze všech nejradši Lea Komarova a Nika Kapanena jsme museli zamáčknout slzu. I tak se mi ale ve finském týmu sešlo pár oblíbenců a nějaké nové hráče jsem i "objevila". Jenom pro zajímavost, objevil se tam i jeden můj vyloženě neoblíbenec, jmenovitě Janne Jalasvaara. Ráda ho nemám, mít nebudu a ani nechci. Jak jsou buď hráči obvykle buď oblíbení nebo prostě nezajímaví, tak tady kolega u mě vzbuzuje vyloženě antipatii. Mnoho jeho fotek zde proto nečekejte.

Cesta směr Brno proběhla po počátečních obtížích (dobíhání na vlak) zcela bez problémů, byť byla na trase výluka a ve Vyškově nás vyhodili z vlaku a posadili na autobus. U haly jsme byly s Cestí dost brzo, a tak jsme se na zahřívací fotbálek a samotný zápas celkem načekaly. Ovšem stálo to za to.

Celé to uvedl Tomáš Rachůnek, jenž s pár svými spoluhráči vypochodoval z haly, rozhlédl se a začal na nás ukazovat. Následovala trapná chvilka, kdy jsme se shodly, že snad třetinu vlastního nároďáku nepoznáme. Holt, stane se. Na EHC jsem čas neměla, natožpak abych se pídila po tom, kdo je kdo na soupisce.
Přesunuly jsme se o něco dál tak, abychom viděly jak na Čechy, tak i na již přítomné finské hráče. Nebo spíše... hlavně na finské hráče. Pobavil Antti Pihlström, který vyšel z haly, chvilku na nás koukal, pak něco řekl spoluhráči, co stál vedle - Pekka Jormakka, načež se oba zmínění začali radostně objímat a koukali, co my na to. My jsme se na to samozřejmě smály, tak se oni smáli taky a ne, vůbec nevím, co to mělo znamenat :D
Mezitím na druhé straně byl neméně zvědavý Milan Gulaš s Petrem Vránou, kteří se na nás přiběhli podívat k plotu. Asi byla nuda a nikdo jinej tam stejně nebyl :D
Pak se šel proběhnout Ivan Rachůnek, a to nešlo nevyužít, tudíž jsem se s ním vyfotila.

No... a myslím, že tady to své povídání utnu, protože zápas jste stejně všichni viděli. A kdo ho neviděl, tak má smůlu, je to určitě někde na internetu :D
Fotek je 113, rozlišení je 1200x796 či o něco menší. Omlouvám se, že je ten vodoznak většinou přes hráče, víte, že u fotek HCO je to obvykle někde na mantinelu či na ledu. Důvod je prostý, a to ten, že pokud je to nějaké "rovné ploše", tak se najdou lidi, kteří si dají tu práci a ten podpis z fotek zkrátka umažou. Což já samozřejmě nechci, nesedím tu na tím jenom tak pro radost. Ovšem víte, jak to funguje - pokud nějakou fotku chcete třeba na zeď nebo na podepsání, dá se to domluvit, kontakt na mě tady máte ;)


Na fotografie se vztahují veškerá autorská práva.
ALL RIGHTS RESERVED
(if you copy or use these photos otherwise without my permission, I will find you and I will kill you; you've been warned)

Lukáš Kašpar

Petr Čáslava

Juha-Pekka Hytönen

Mikko Mäenpää

Janne Pesonen

Pekka Jormakka

Antti Pihlström

Mikko Kousa



Marko Anttila

Sami Lepistö

uprostřed Jari Kurri

Juuso Hietanen

Ville Lajunen

Joni Ortio


Atte Engren


Ilari Melart







Lukáš Pech





Jakub Nakládal


Milan Gulaš




Zbyněk Irgl

Tomáš Mojžíš



Lukáš Kašpar

Kašpi chtěl pusu asi





Jakub Kovář

Tomáš Voráček



Petr Hubáček

Petr Tenkrát



Jakub Krejčík








Kouky porazí Finy s prstem v nose!





Petr Koukal







vpravo Marek Trončinský

nalevo Tomáš Linhart

hromádka neštěstí


Gulaš je jak Kucharczykův ztracený mladší bratr





Ossi Väänänen






Tomáš Rachůnek


Michal Vondrka


Jiří Novotný

vpravo Ivan Rachůnek






Alexander Salák

Tomáš Hertl





Petr Vrána





Nechci nic slibovat a ani neslibovat, ale je dost možné, že si na fotky ze zbývajících čtyř zápasů dost počkáte. Přece jen, maturita i příjmačky na vysokou jsou již doslova za dveřmi a momentálně je to moje priorita. Fotky hodlám upravovat jako formu odreagování, takže to nejspíš půjde šnečím tempem. 
Doufám ale, že vám moje práce stojí za to si počkat, i kdyby to mělo být až já nevím kdy po mistráku.

Žádné komentáře:

Okomentovat