středa 20. února 2013

Tak jsme druzí no a cóóóó

Poslední zápas základní části sezóny 2012/2013 odehrál olomoucký tým doma, proti týmu z Litoměřic.
Hůř jak druzí domácí už skončit nemohli, ale stále žila naděje, že skončí celkově první - to pokud by vyhráli a Mladá Boleslav by podlehla Mostu. Nestalo se ani jedno, ale vlastně to ani tak nijak nevadilo.


Úvod byl hodně nemastný neslaný a no... vlastně byl takovej celej zápas. Ani o tom není nic moc co psát, abych pravdu řekla. Týmu chyběl jak (asi stále nemocný) kapitán Jakub Bartoň, tak samozřejmě i Matěj Pekr, který už si nejspíš letos nezahraje po zákroku Radima Ostrčila. Když nepočítám dlouhodobou marodku, do zápasu nenastoupil ani Zbyněk Hampl. Chyběl i vítkovický Lukáš Kucsera, ale je dost možné, že ho buď Vítkovice nepustili, nebo si prostě Olomouc jeho služby tentokrát nevyžádala.

První gól padl v osmé minutě, jenže puk skončil za zády Libora Kašíka. Tím gólový příděl na první třetinu skončil a dalšího jsme se dočkali až po přestávce, kdy se opět trefovali hosté a vedli tak 2:0. 


Pro domácí to začalo vypadat trošku bledě, přece jenom polovina zápasu za námi a tým hraje totální tužku a prohrává o dva góly... Pak se ale iniciativy chopili obránci - první se trefil Robin Staněk a s minutou do konce vyrovnával Oldrich Kotvan.


Bylo jasné, že třetí třetina bude ostrá, ale nakonec to byla celkem efektní nuda... :D Domácí tlačili a tlačili, dokonce tyčka cinkala, ale nakonec se trefili hráči Litoměřic a slavně zvítězili. Jo, i to se občas stane a pro nás už to víceméně nic neznamenalo, protože Most se vůbec nesnažil a s Bolkou prohrál 8:0. 
Já jsem hlavně ráda, že se nám nikdo další nezranil. 

No, teď k tomu zajímavějšímu, než můj totálně o ničem report :D Tedy fotky!
První půlku najdete tady. Fotky pro tenhle blog jsem částečně upravovala ve škole a... hele, už to fakt nikdy neudělám, slibuju!






Omg, Dominátor! D:

Jestli byly bílé rukavice Richardův evil plán, jak mě donutit udělat zase milion fotek, tak...

...to fungovalo, no :D Měl je ale jenom první třetinu.

Oldřich Heža

Jakub Herman

A Dopity mám taky tunu :D

Petr Kolouch

Adam Rufer



A Hallyho taky není nikdy dost!

Martin Janáček




Já třeba vůbec nevěděla, že má Králík tetování...

...ale že fakt nerad sbírá puky, vím moc dobře :D



Vždycky, když Hally dělá dvojku, tak si dá *brofist* s malým Řípou... což je totálně zlaté :3







Roman Kadela

Ondrušek to schytal do kolena...

Ooondra Švaňhal


Roman Rác

Michal Vodný




Robin Staněk


Pavel Selingr






Máme slušně vychované chlapce, a tak udělali takovou mini děkovačku :)



HC Olomouc tak zakončili základní část na druhém místě a v playoff se střetnou Hradcem Králové. Což je super, protože to zaprvé není Brod (očekávám pěknější hokej) a zadruhé tam mají vyřízené střídavé starty Olda Horák se Zdeňou Okálem a no... víme :)) A taky tam koučuje Petr Pan! :D
Playoff začíná zítra, první dva zápasy jsou u nás a na fotoreport z nich se můžete těšit o víkendu ;) Vlastně fotky z prvního čtvrtfinále uvidíte už zítra večer (v noci?) na oficiálním webu, fotím pro klub :)

Co se týče zápasu juniorů proti Jihlavě, kde jsem byla včera, tak část fotek můžete vidět zde. Zbytek + článek bude až někdy někdy, asi jak mi to vyjde, třeba zatímco áčko bude bojovat venku, ale nic neslibuju ;)
Prozradím vám rovnou, že jsem vlastně poprvé fotila "visíc na plexi" a byl to zajímavý zážitek. Zítra si ho nejspíš zopakuju alespoň v části zápasu. 

A celý tenhle článek bych zakončila offline rozhovorem s Tomášem Halászem, který odpovídal na dotazy fanoušků. Máme tu samé vtipné chlapce a jsem ráda, že se jim tu všem líbí. Doufám tedy, že to vyjde a Hally nás opravdu bude svými výkony radovat i v následující sezóně!

2 komentáře:

  1. lolol rašnere..teda králíku (har har), to sbírání je zcela určitě jen a jen pro jeho srandu

    (že nečekáš nic duchaplného v tuto hodinu...?)

    ty poslední tři fotky odspoda mají hezký příběh, je to o tom, jak ti dva tajtrlíci ukazují, kdo že by měl zítra chytat, a zbytek chlapců to pak odsouhlasí
    (a na té šesté odspoda pak Káša už jen rezignovaně štěpánkuje)

    (fakt, co čekáš...?)

    extraligoví, extraligoví, budem stejně extraligoví!

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt pěkný fotky... a ty ftipný popisky... už se těším na report z dnešního zápasu.

    OdpovědětVymazat