úterý 2. října 2012

Tancuj, tancuj, vykrúcaj!

Nemám ráda, když přijdu na zastávku a tramvaj mi jede za třináct minut. Do cíle totiž dorazí za zhruba dalších sedm, což se rovná těm dvaceti minutám, za které dojdu na zimák. Čekání není nic pro mě, a tak jsem vážila onu strastiplnou cestu pěšky. Což by nebylo tak strašné, kdybych nebyla navlečená na hokej a město nebylo rozpáleno sluncem. No, ale už to vlastně bylo naposled, takže hm.
Na stadion jsem došla celá uřícená, rozbruslení už začalo, turniket mě nechtěl pustit a pak jsem málem spadla ze schodů. Yay me!

Všechno zlé je ale pro něco dobré a pro zápas s Hradcem Králové to platilo dvojnásob.

Obranné řady doplnil Mario Cartelli. Za Moru odehrál i pár zápasů v přípravě, kde mě nijak extra nenadchl, ale teď... na tom ledě fakt válel. Došla jsem k závěru, že budu strašně řvát, až odejde. Což je momentálně dost pravděpodobné, jelikož:
„Zatím opravdu nevím, jak to se mnou bude. S panem Fürstem jsem domluvený, že v Olomouci můžu odehrát několik zápasů, pořád však čekám na nabídku ze zahraničí, což je pro mě prioritní." - Cartelli, zdroj


V bráně se zcela čekaně představil Libor Kašík. Když už i na fóru došla veřejnost k názoru, že by bylo fajn nechat Tomáše Halásze jednou chytat... jo, to už je fakt krize. Kdyby se bývalo šlo do sezóny s tím, že je Káša jasná jednička, tak nic, ale v momentě, kdy měli být oba gólmani rovnocenní, mi to celé přijde takové blbé. Ale proto asi nejsem trenér, že jo.
Káša jako spousta jiných podlehl aktuální internetové senzaci, která mi připadá fakt otravná, ale ok, a tak nám před soutěží o sbírání puků zatancoval. Valenta taky trošku pomáhal.


Hned na úvod se domácímu publiku připomněl Petr Haluza a jeho úporné dobývání brány. Následně jsme dostali přesilovku, a tak si Hradec užil hned dvě šance, které ale expertně vyrušil Cartelli. V nerovných sestavách se hrálo až do čtrnácté minuty, kdy skončilo oslabení Hradce a vzápětí skóroval Jakub Herman.
Po chvílí následovala druhá přesilovka 5 na 3 pro Hradec a tentokrát ji soupeř i využil.
Do šaten se tedy šlo za stavu 1:1 a mě o přestávce skočil navštívit Honza.



Na úvod druhé třetiny šli hosté do vedení. Po pár minutách hrál Radim Kucharczyk vysokou holí na obličeji jednoho z Hradečáků a dostal čtyři minuty. Protože je to náš Fedor, tak u toho řval a dostal k tomu i deset minut osobáku. Sice toho Lvi nevyužili, ale pro náš příběh to ještě bude důležité ;D
Hra byla rozhodně zábavná a napínavá, ale ty pravé grády to nabralo právě až po Kuchardově vyloučení, jelikož rozhodčí už delší dobu pískal "tak všelijak". Domácí borce to nakoplo a po ledě lítali jak kulové blesky a bylo to naprosto dokonalé, ah, tak krásný hokej!

Za těch deset minut Radimova trestu dával přesilovkový gól Ondřej Švaňhal a byla to dobrá haluz - puk vyletěl do vzduchu a krásným obloučkem zapadl za gólamana. Ale gól je gól, tak co :D Za čtyři minuty dával gól Matěj Pekr (on a Herman jsou kluci spolehliví) a spolu s tím vypustili z krabičky Radima :D :D který samozřejmě slavil spolu s ostatními. Následně se chlapci vydali směr střídačka a Ráďa se zastavil u vrátek, že se jako uklidí stranou. Jenže jak ostatní nadávali pozor, tak do něj většina z nich nabourala a Radim tak zdrcnul celou lajnu a nás tím totálně rozsekal :D



Zatímco druhá třetina byla víceméně o aktivním napadání, v té třetí se kluci více stáhli do obrany, aby obhájili jednogólový náskok. Což samozřejmě hostům poskytlo víc prostoru, ale využít toho nedokázali. V závěrečné hře bez brankáře jim s pukem utekl Kucharczyk a pečetil naši výhru za tři body.

Hradci Králové se tedy nepodařilo odlepit se z posledního místa, kde se se čtyřmi body ze sedmi zápasů momentálně nacházejí. Je velká škoda, že tam byl celý ten problém s užíváním haly, protože by mě zajímalo, jak moc celý výkon ovlivňuje trenérské duo Hosták - Pospíšil.


Abych nepřerušila svůj report stalkera: Na zápase byl Lubomír Korhoň... :D

Co se fotek týče, Richard Diviš je úžasně fotogenický, ale zároveň zatraceně nevyfotitelný, a čím to jako je, že mají ty jeho fotky vždycky kvalitativní vady? Domů jsem si přinesla set o více než 600 fotkách, ze kterých mi po zběžném promazání zůstalo 555.
Fotky pro redakci se nikde neobjevily, takže v tom případě asi tu.



Králíku, co děláš s tou rukou?


Pavel Selingr už dlouho nedal gól, měl by dát gól... Pašo, dej gól!

Ryby? Raci?!

HA! Mám tě! Mně neujedeš, Richarde, tak spolupracuj.



Né fakt, proč jsme Hermanovi začaly láskyplně říkat Hroch?



zapomněla jsem uříznout Hradečáka, hm no... ale pointa je stejně Pekwww



Richard Diviš bude moje smrt. Došla jsem k závěru, že to bude můj nový Buba. Jediný rozdíl je, že Buby jsem si moc neužila a ani nebyl tak vtipný. Asi to bude Buba 2.0, tzn. lepší verze. 



Děkovačka na závěr byla jako vždycky naprosto parádní! A pro změnu mi během ní ani nezhasli. Úplně na závěr si publikum opět vyvolalo Kašíka, tak nám všem opět zatancoval výše zmíněné a hodil tam svou typickou pózu.
Fotky jsou dneska o 100 pixelů širší, aby jste si ty výrazy mohli vychutnat ještě líp ;D





BRObin smíšek!


Do soupisky na webu konečně doplnili profilové fotky a jsou to dobré lolz. 
Taky jde do prodeje plakát na tuto sezónu, takže si rozhodně zítra jeden vyzvednu. Za 35 korun, no nekupte to! Když už mluvím o zítřku, tak k nám dorazí Mladá Boleslav s Davidem Výborným, takže očekávám, že se ta návštěvnost trochu zvedne a hokej bude parádní.

6 komentářů:

  1. neéé proč zas vytahuješ Hrocha...kdyby naše icq historie nebyla tak rozsáhlá, tak to snad projdu!
    Radim měl dobrý zápas..v rámci radimovství. A našeho pobavení.

    RICHARDE
    (heslo letošní sezóny...?)

    OdpovědětVymazat
  2. Že jsi se skoro zabila na schodech se vůbec nedivím. Já osobně jsem tedy litoval, že jsem si nezval horolezeckou výbavu na zdolání vašeho sektoru pro hosty :D Jinak když píšeš o té strastiplné cestě, tak já jsem šel o půlnoci domů šest kilometrů.. :D

    OdpovědětVymazat
  3. tak my máme stadion na kopci :D takže ja sem vždycky rada že ten kopec vylezu a pak su mrtvá a to musim jeste stat tři hodiny na stadaku :D 600 fotek?? tyjo to musís snad pořád jen fotit vkuse :D

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím to, jak si málem spadla ze schodů. A nemyslím to vůbec zle, aby nedošlo k mýlce:D

    OdpovědětVymazat
  5. Nesnáším Gang...však víš! Fuj.

    Prej "Richarde, spolupracuj!" :DD Ty mě jednou zabiješ.

    OdpovědětVymazat