úterý 16. října 2012

Orientální despocie nemají s olomouckým hokejem zhola nic společného

Měla jsem radost jak malé děcko, když jsem včera doklusala (komu ujela tramvaj?) na stadion. Jak mi ti moji malí kohoutci chyběli, awawawww!

Né, vážně. Kdyby divadelní představení Richard III. v hlavní roli s Richardem Krajčem nebylo naprosto dokonalé a geniální (kdo jste v Praze - JDĚTE!!), tak bych se tam asi fakt na férovku rozbrečela nad těmi sms od Cestí, které mi průběžně oznamovaly, jak HC Olomouc vyhráli 8:1 nad Berounskými Medvědy. Chudák Radek Meidl jako!

No, takže jsme po tom zmeškaném tréninku (har har) už měla celkem absťák, a tedy jsem se na pondělní zápas proti Mostu těšila dvakrát víc, jak obvykle.


Snad tedy trochu ironicky jsem hře tentokrát moc pozornosti nevěnovala. Tu jsem se smála, protože Richard. Pak kolem projel BRObin. Mario mával rodině. Baruna tulil mantinely *ArtyStyle*. Za náma seděl Gleb Klimenko Jirka Řípa a pořád se něčemu smál, zatímco Ministr vedle něj vypadal opět a stále jako by mu uletěly včely. Podstatnou část zápasu jsem strávila sledováním střídačky, protože nešlo odolat. 
Ok, tak teď vážně.

Už v páté minutě jsme šli do vedení zásluhou Zbyňka Hampla, který zúročil přihrávku Lukáše Králíka, který mě mimochodem fakt baví, hraj víc a líp a tak!
Následně (rozuměj po zbytek třetiny a dalších dvacet minut) byl ten hokej dost o ničem. Teda jako né, že by se oba týmy nesnažili, ale něco tomu chybělo, i když koukatelné to bylo. Nicméně jsem se raději soustředila na studium naší obrany (protože možná někteří víte, že mám slabost pro obránce) a mohu prohlásit následující:
Mario Cartelli mě fakt hodně hodně baví, je super, krásně bruslí, má výbornou práci s pukem a tak, je to fajn, nikam nechoď, ok, neopouštěj nás.
Robin Staněk je poklad a mě nepřestává ohromovat, jak moc se za ty poslední dvě sezóny zlepšil, jen tak dál, Brobe! Chudák dostal včera přes čumák, ale ani nevyraplil, +1. Nicméně nějak se mu povedlo čtyři minuty zahřívat lavku, to nebylo hezké.
Jakub Bartoň jestli je pomalý, tak já jsem již stařena, ok, ticho tam na fóru.
Michal Nedbálek zkrátka Bobrem nebude, ať se to líbí davu líbí nebo ne, protože každý dělá chyby a Štěně rozhodně z průměru nevyčuhuje. Nejvíc se mi líbí s Robinem v páru, bohužel to je asi už pasé a trendy to bylo jenom loňskou sezónu. Škoda, když se občas potkají na ledě, tak je to fajn pokoukání.
Tomáš Valenta se s ničím nepáře, pravej Zlíňáček = víc takových! :D
Saša Lhotský a jeho touha po velkých hitech je kouzelná.
Jirka Ondrušek je pan Dálnice a mračil se na mě při rozbruslení.
Tomáš Houdek je v týmu. Ok. Bez komentáře. 

Druhého a posledního gólu se zhruba osm stovek lidí dočkalo až v padesáté minutě z hole Lukáše Kucsery. Je naprosto úžasné, co on umí s pukem, úžasné šikovné ruce. Jenom je letos trošku palič na šance, ale to se asi srovná.
Libor Kašík vychytal svou druhou nulu. Podle pištění za námi a jeho nadšeného mávání naším směrem jsem došla k závěru, že jedna (nebo obě? :D) ze slečen sedících za námi byla asi jeho přítula. Jestli ta nula byla pro ni, tak ať chodí častěji. 
...no ale, co takhle pustit do brány Toma, hm?

V kotli stálo 35 lidí, když jsem to na začátku zápasu počítala.


A to je k tomu zápasu asi tak vše. Byla jsem opět a zase prudce inteligentní a nedošlo mi, že když jsem fotila v Praze, tak jsem měla foťák nastavený jinak, a tedy jsem celé rozbruslení a kus první třetiny odfotila na špatné vyvážení bílé. Výsledek? Odpad. Né, že by to s tím zbytkem bylo nějaké lepší, nějak to zkrátka nevyšlo. Aby mi to nebylo líto, tak nad trestnou buď chcípá žárovka, anebo tam dali novou - tak jako tak, vrhá tmavě žluté světlo, které samozřejmě dělá na fotkách paseku. Ach jo.
A největší tragédií stejně je, že z té asi stovky fotek jednotlivých hráčů se jich povedlo tak patnáct maximálně. 

tak třeba tahle byla původně úplně modrá


v pozadí blbé žluté světlo, uprostřed bůh Richard

*you tried*

brankář hapal

poplácat soupeře...

...a ujet!

Baruška je zkrátka model, co dodat




občas se led nakloní směr domácí brána, aby to měl Káša těžší... jsem levá

Robin se nesměje :(

Robin se směje :D




SÓLO PRO RICHARDA:


...pomoc!

Zzzzz.... ZLÍN!

Jo, ta naše slavná hymna, které nikdo na zimáku nerozumí, nakonec zas tak špatná není!
Když už mluvím o Zlínu... tak snad v pátek?

4 komentáře:

  1. Mario má ódu jen na dva řádky...? Jsem zklamána...?
    Kdo ho tu chtěl...? Co je to za spiknutí...? Richarde...? Onďo...?
    Nanana, nic si z toho zápasu nevybavuju, akorát, že je Mora naša a že je super...až na pár oněch, co neměli na výběr.

    OdpovědětVymazat
  2. Meidl nikdy není chudák, ne.

    Ta hymna je docela fajn, jen ten začátek je takovej zbytečně zdlouhavej a mohlo se to rozjet dříve :D

    Vážně žeru tvoje fotky (protože mi pojmy vyvážené bíle atd. nic neříkají). Vždycky zachytíš nějaké vtipné situace+když k tomu dáš úžasně vtipnej komentář. Prostě úžasné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vhodné vyvážení bílé neboli WB (= white balance) zajišťuje, že na konečné fotografii bude bílá opravu bílá (jako od Persilu!), a ne třeba zabarvená do červena nebo do modra (viz první fotka).
      Je to nutné, protože každá zářivka vrhá jiné světlo, to samé platí pro sluneční paprsky v průběhu dne.

      Vymazat
  3. jak vypadali ty dvě slečny co pištěli na kašíka? :DDD tak jeste ze vam to vychytal ;)
    p.s. jste na ddvou fotkach ze vcerjsiho hokeje na oficialnich zlinskych strankach :D

    OdpovědětVymazat