pátek 5. října 2012

Jak jsem poděsila dalšího hokejistu

Na olomoucký stadion dorazil BK Mladá Boleslav bez svého borce Davida Výborného, což byla strašná podpásovka. Fakt. Styďte se!


Už na rozbruslení se na tradiční místa posadili nehrající hráči. Tedy přesněji Robin Staněk. Martin Janáček a Jan Lukáš. O třetinu později s k nim přidal i Milan Ministr a Tomáš Zbořil.
Tak jako tak, takovou příležitost nevyužít, to by byl hřích, a tak jsem dofotila rozbruslení, vzala fix a dres a vydala se za marody. Udělala jsem to jenom jednou, to tam tehdá seděl jenom Kuba Herman, a byl to můj první podpis na dresu. No tak jako tak, přišla jsem na místo, slušně pozdravila a strčila jim dres. Robin se expertně podepsal ve zlomku okamžiku, ale Lukášovi s Janáčkem to nějak moc trvalo. Tak jsem tam stála a bylo to trapné, to ticho a tak, tak mě nenapadlo nic lepšího, než se Robina zeptat:
"Vy nehrajete kvůli těm naraženým žebrům nebo proč..?" Už o jeho naražených žebrech psali před minulým zápasem, ale potom stejně hrál, tak mě zajímalo, co mu vlastně je, že jo.
"No, jo, přesně kvůli tomu," řekl Robin, ale pak vykulil oči a tak trošku zděšeně se zeptal, "Počkat... jak to víte?"
"No já to... četla... v jednom článku..." Musela jsem vypadat, jako že hanebně lžu, ale jeho otázka mě vážně zaskočila!
"...aha."
"Tak se hlavně brzo uzdravte, aby jste hrál."
To už druzí dva podávali dres, tak jsme si navzájem poděkovali a já utekla. Asi za pět minut mi došlo, že jsem právě mluvila s hokejistou. Normální konverzace - otázka a otevřená odpověď a haha, zrovna s Robinem, epic :D A byl milý a vůbec, hezky se směje.


V bráně byl opět, znova a stále Libor Kašík. 
První třetina byla celkem nuda. Zápas jsme začali několika přesilovkami, ale ty fakt máme vyloženě za trest, takže z toho nic nebylo. Víc ze hry měli hosté, kteří se i jako první prosadili někdy v šestnácté minutě. Druhý gól přidali jen pár sekund před sirénou, takže nám ho klepli krásně do šatny.

Prostřední dvacetiminutovka byla jiné kafe! Šance byly na obou stranách, ale prosadil se jenom Matěj Pekr. Jak jinak taky?! Gól oslavil v poloze ležmo, jelikož ho někdo se soupeřů poněkud netaktně shodil.
Třetí třetina byla naprosto parádní, naši se snažili vyrovnat, což se jim i povedlo a opět to byla Pekrova práce. Mates má tedy na kontě osm gólů v osmi zápasech, což je parádní. Bylo tedy vyrovnáno a posledních sedm minut bylo vyloženě o nervy, komu to tam spadne. Ještě navíc se tak minutu před koncem nechal takticky vyloučit Richard Diviš, který vůbec celej zápas dobře vzteklil :D



Nespadlo to tam nikomu, a tak se přešlo do prodloužení, kde naprosto a totálně zaválel Libor Kašík. I díky němu zápas dospěl až do nájezdů, kde byl ale silnější soupeř. Ovšem myslím si, že za uhrání jednoho bodu s Mladou Boleslaví se stydět nemusíme. Snad jen škoda, že nám pokazili dosavadní domácí neporazitelnost.

Káša dostal pukem mezi oči, až to luplo, ale rozhodčího ani nehlo, že by stopnul hru.

Měla jsem velkou radost, že hrál Lukáš Kucsera, protože jsem tuhle viděla, jak ho v dresu Vítkovic rozmázli o mantinel. Jak mu posledně ten zápas moc nevyšel, tak tentokrát bylo vidět, že to je hráč, co prostě v té Extralize hraje, který tam směřuje, protože co on umí s pukem... paráda. Předvedl se i v nájezdech, kde použil ten "typický z Vítkovic), co praktikuje i Kolouch - totiž stahovačka vlevo nebo vpravo a pak doklepnutí do prázdné brány.


Co tak super a oslnivé nebylo, to byla návštěvnost... a já fakt nevím, co by ti lidi tady chtěli.

Fotek dneska pomálu, hlavně skoro žádná akce. Nutno zmínit, že to tady asi Richard čte, protože postál a posečkal a vůbec byl velmi nápomocen :D No... jestli ano... řekni ahoj? :D
Fotky pro redakci máme zde.


A tak možná mě chtěl tím pohledem jenom propálit?

Tak snad proti Písku, Tome?





dětíííí

Roman Will


Housenka

Mario Cartelli byl ten den celý roztomilý, když komusi mával na tribunu





Vhazování v plném proudu a Káša kouká do objektivu, no jo :D











Fotoreportu z příštího zápasu proti Berounu se nedočkáte, jelikož se školou jedeme do Prahy. Místo, abych si užívala krásy naší hry, tak budu koukat na Richarda III. No, kultura jako kultura, že jo.
Místo toho se dočkáte fotoreportu ze zápasu HC Lev - SKA Petrohrad. Tedy, pokud všechno půjde, jak má. Což by radši mělo, protože bych jim tam asi udělala dobrej fičák, kdyby ne. Ono to vůbec bude dobrá sranda a těžká improvizace, tak mi držte palce.

5 komentářů:

  1. A já se zase jen tak pitomě směju. Směju se u dětí, u housenky, u tvé story..on chytal Roman?! Hezky pěkně!

    OdpovědětVymazat
  2. já už chcu ten Pekrův hattrick!!1!
    nebo góly Richarda (RICHARDE!!)
    nebo Maria (KARVIŇOKU!!)
    nebo tak
    a tak mohla jsi ale Brobina vyděsit víc, třeba by se dřív vrátil na led :D

    OdpovědětVymazat
  3. to je super ze sis tak pokecala s hokejistou :D ja tak odvazna nejsem ani nejsem moc ukecaná takze to by se mi nestalo :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak se koukám, že máš takový zvláštní talent děsit hokejisty :D To známe. I když naposledy mě teda vyděsil sám hokejista a ne já jeho. Seděla jsem na brusláku na střídačce zrovna a najednou šel okolo Miha Štebih (slovinec). Raději se na něj nekoukám, aby se chudák necítil trapně a v tu chvíli slyším "čau" a tak se podívám vzhůru a znovu "Čau" a směje se na mě:D nesměle jsem řekla "ahoj" a málem jsem radostí běhala v bruslích okolo stadionu.

    Káša zvládá všechno najednou. Pózovat i chytat, to je panečku golman.

    OdpovědětVymazat
  5. Článok nemá chybu. :-) To jeho zděšení bych rád videl live. :-)

    OdpovědětVymazat