neděle 9. září 2012

Crazy cat lady

Vzhledem k tomu, že první zápas hrají HC Olomouc až ve středu 12. září, že Salavat Julaev zatím katastroficky failuje a že jsem zatím neviděla ještě ani jeden zápas SKA v nové sezóně, nemám moc co psát.
Což ovšem neznamená, že nemám co fotit. A nebo co dělat do školy, ale to už mám hotovo.

Dneska nehokejově.

Henrik "jsemlepšínež" Lundqvist








Protože pravděpodobnost je taková, že jestli milujete hokej, milujete kočky.
Aspoň pokud jste Rus a nebo já :D

3 komentáře:

  1. Bože to je pěkná čiča..nebo spíš asi kocour, co? Mně kočku nikdy nedovolili, u babičky mi je otrávili, takže jsem domů dotáhla aspoň myši. Fajn zvířátka, ale fotit se odmítaj, to si minule vyzkoušela teta, když na nich testovala zaostření toho jejho děla.

    RE: Jasně, hráče ohledně peněz dokážu pochopit víc, jen kdybychom se tady nebavili o milionech no..
    Z hokejového hlediska je pro něj lepší zůstat v AHL, o tom žádná. Já to spíš brala jako sobecký fanoušek, který byl z něho v Brně tak vyklepaný, že ani o tu fotku si neřekl. Nehledě na to, že vůbec netuším, jestli a kde se dá AHL sledovat (další sobecký důvod)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé to sou nádherné fotky ;) moc se povedli ;) a jak kočička pózuje :D muj pes dělá taky dobré ksichty ale jak uvidí fotak začne po něm skákat :D takže se mi ho nedaří moc fotit ;)
    no ty DOD u nás taky nebývali to až poslední roky začali tohle dělat. bohužel si asi budu muset na fotky zas rok počkat když ted je nemam :( to fotila druha adminka a prej si čast uložila ale z fotaku ji to nevlastni tatka vsecko vymazal..takze asi uz nebudou :(

    OdpovědětVymazat
  3. holka ty prostě umíš fotit! :D kocour že..tuším, žes říkala..je úžasný ;))

    OdpovědětVymazat