středa 29. srpna 2012

Možná přijde i kouzelník

On vlastně nakonec i přišel. Ale o tom později.

V úterý se mimořádně hrálo doma, protože Hradec Králové stále neměl k dispozici led. Než aby se jezdilo do Pardubic (kde prý stejně volno neměli), dohodly se oba týmy odehrát zápas v Olomouci.
Přišla jsem pozdě a soupisku omrkla jenom tak, aby se neřeklo, tudíž jsem si při rozbruslení užila náramnou srandu, když jsem se divila, kdo všechno se ten den oblékl do dresu.



Z Vítkovic dorazil Petr Kolouch, z Třince nám zase poslali Zbyňka Hampla. V plné zbroji byli na ledě i Zlíňáci, totiž Libor Kašík a Tomáš Valenta. A konečně se uráčil doma hrát i Tomáš Zbořil, čímž mě potěšil :D Po zranění se vrátili veterán Milan Ministr a obránce Martin Janáček a hele, začíná se nám ten tým rýsovat!
Při představování soupisky dostal Káša aplaus. Ok no.
Na druhé straně ledu se zahříval Petr Haluza. Co naděláme :/

Tomáš Valenta

Úvodní třetina byla nudná. Ale je taky dost možné, že byla úplně normální, ale SKA mi kazí chuť :D Šance měly oba týmy, ale brankáři to statečně drželi až do poslední minuty, kdy Kašíkovi za záda proletěla pecka od modré čáry. Myslím, že to ani neviděl. Takto šťastně/nešťastně padl první a zároveň i poslední gól zápasu. Srandaaaa!


Zbytek zápasu podle toho vypadal. Střel na bránu sice bylo až až (42:26), ale koncovka dělala problém všem. Stejně tak to bylo s přesilovkami - ačkoliv se vylučovalo tak, že lavička na trestné ani neměla čas stydnout, gól z početní výhody nepadl ani jeden.
Poněkud hodně ruchu bylo kolem tří vyloučení za napadení/hrubost nebo co vlastně, která následovala po tvrdých hitech ze strany našich hráčů. Ty, co si vysloužili Staněk s Ondruškem, bych nekomentovala, ale to třetí, tuším Kolouchovo, tak to jsem fakt nepochopila. Ale je to jedno, jak říkám, přesilovky byly tragické - Hradec nevyužil ani poměrně dlouhou výhodu 5 na 3.

Pět minut třetí třetiny jsem stejně víceméně ignorovala, protože se u ledu najednou objevil Luba Korhoň se synem (malej roste jako z vody!), a to po mně fakt nikdo nemůže chtít, abych se dívala na tu plácanou na ledě. Pane kouzelník, a vy budete hrát kde?

(asi) zdroj: hc-olomouc.cz

Petr Haluza moc vidět nebyl, očividně si to ještě úplně nesedlo. Bylo ale vtipné sledovat, že ten nájezd do útoku má zkrátka svůj, protože kdyby mu to rovnou tam na tu levou stranu nahrávali, tak má Káša asi víc práce :D

Špatnej dres, Peťo :(

Vypadalo to tak všelijak, no. Zbyněk Hampl se mi celkem líbil, byl hodně aktivní, doufám, že se jenom nepředváděl :D Peťa Kolouch je skiller, co si budem povídat, je strašně super ho sledovat, jak si hraje s pukem.

Ono vlastně není moc co psát. Tak vám třeba řeknu, že miluju svůj nový foťák :) Fotit na ISO 1600 se mi nikdy ani nesnilo, natožpak mít v pohodě fotky s delší hranou 1000px - Olympusem jsem fotila na ISO 800 a fotky pro blog měly hranu 750px.
Fotky pro redakci jsou tady.



Foťák mi na to sice nechtěl zaostřit, ale Tomáš Halász má kšiltovku české repre! Adoptujme si hooo, prosíííím :D


Zbořil byl super, tak!

dvě minuty za blbost


důsledek zuřivého tahu na bránu v podání Zbyňka Hampla


lekce šermu





Káša pózuje uprostřed zápasu

So long, and thanks for all the fish!

Písek mimochodem odmítl nastoupit do zápasu se Znojmem, jelikož se bojí o zdraví svých i hostujících hráčů. Čtvrteční utkání našich se Znojmem je stále v plánu a uvidíme, co z toho nakonec bude.

4 komentáře:

  1. ach, kdypak Richard konečně napodobí Kosťu i v gólech *zasněný výraz*
    (bylo tu málo Richarda, očividně, pardon)

    OdpovědětVymazat
  2. to Kášovo pózování uprostřed zápasu jak ty říkáš, si doost dobře pamatuju z inline :D
    mimochodem dres Hradce jsem asi nikdy neviděla, zajímavá kombinace barev :D
    teď si připadám velice důležitě, když vidím tu fotku Halásze s tou kšiltkou :D od včerejška totiž vlastním červenou :D
    jinak udělalas mi radost, žes vyfotila aj Tomáše ;))
    jinak úplně chápu, jak psalas s tím Korhoněm, žes nevnímala hru..kdo by vnímal taky :DD

    OdpovědětVymazat
  3. To mi nedělej. Obrázky jsou zlo a fotky dětí ještě větší, protože prostě uáá a tak vůbec...samozřejmě už opět netuším, co jsem měla na srdci. Třeba příště:D

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímalo by mě, jak to dopadne s tím Hradcem. Zatím je to docela legrace... Docela mě deprimuje, že mají dresy dost podobné těm našim.

    Anoo, děti hráčů. Mohla sis už vyslechnout moje rozplývání:D

    OdpovědětVymazat