pátek 2. srpna 2013

Kitten warrior

Pondělí v České Lípě bylo fajn, hlavně proto, že po dni a půl zase přišel na řadu hokej. Mně stačí málo k radosti.


Dala bych si něco sladkého :P 

Slavně se navrátil Konstantin Kolcov a opět nás těšil svou light verzí hry alá Kovalčuk. Možná to přijde jenom mně, ale přijdou mi jejich styly dost podobné, taková ta dravá přímočarost, avšak nikoli jednotvárnost. Je fakt, že Kovalčuk je jiný level, ale stejně si už roky myslím, že je Kosťa Kolcov strašně podceňovaný hráč.


Na ledu se poprvé objevil i Bobby Sanguinetti, který sice dorazil už v pátek odpoledne, ale jeho hokejová bagáž zůstala bůh ví kde. Bobby ihned předvedl, že je odchovancem americké školy, protože ostatní mydlil hlava nehlava. Nevím, jestli byl na ledě už v Americe, ale bylo vidět, že je trošku "zatuhlý". Taky ale bylo jasné, že to určitě není nějaký nýmand. 
Jenom pro zajímavost, nejedná se o jeho první zkušenost s KHL, protože s ligou měl tu čest už před třemi lety, kdy se jako hráč Carolina Hurricanes utkal v přátelském utkání s SKA Petrohrad. Moc přátelské to nebylo, ale to už je jiná pohádka... :D


Podstatnou část odpoledního tréninku tvořilo klasické cvičení útočník vs obránce (respektive někdy na konci gólman). Mezi všemi se vyjímal Stefan Stěpanov, který zastavil téměř všechny útočníky, co se mu postavili tváří v tvář. V onom sobotním zápase se mu moc nedařilo, udělal tam pár celkem výrazných chyb, ale v pondělí si určitě zpravil náladu, když si vysloužil uznání právě od Kolcova a následně vytočil Ševčenka málem do vrtule, protože mu prostě nedal ani možnost zkusit kličku. 
No, a já nemám ani žádnou rozumnou fotku Stefana, protože jsem jenom seděla a zírala s otevřenou pusou. To je aspoň potenciál u mladého hráče!

A myslím, že povídání bylo dost, hurá na fotky!

Žeňa Arťuchin

Michail Gluchov

Juha-Pekka Haataja



Vitalij Aťušov

Vitalij Novopašin

Pavel Kopytin

Janne Niskala




vpravo Roman Rukavišnikov

Alexandr Ševčenko

Oleg Jašin

Haataji není nikdy dost (plus epic Radu photobomb)


DUCK AND COVER!

Hahaha, netrefil!

Sergej Borisov


Bobby bude hlavním hrdinou 152. dílu JAWS



Žádné komentáře:

Okomentovat